Om oss

Historia

Xelano Byggnads AB startades av mig Alexander Ekenborn år 2007  med fokus att utföra professionella och prisvärda måleriarbeten och byggtjänster till privatpersoner, företag och fastighetsbolag. Företaget hette på den tiden Ekenborns Homestyling & Måleri.

Jag är en av dem få i Sverige som har mästarbrev i Måleri och Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke.

För mer info, klicka här

År 2016 utsågs mitt företag till  en av fem Sveriges främsta hantverkare inom vår bransch bland små och medelstora företag. Som tävlande företag blev jag nominerad och framröstad av mina kunder.

 För mer info, klicka här.

Jag har bl.a. jobbat med Sofias Änglar i flera olika avsnitt. 

Idag 

Vi levererar professionella helhetslösningar inom bygg med väldigt, väldigt högt  kvalitet och servicekänsla. Jag prioriterar kvalitet, punktlighet och god kommunikation med mina kunder.  Prismässigt är mitt företag inte det billigaste, men inte det dyraste. Man får helt enkelt vad man betalar för. Det är tryggt för dig som kund att anlita mig. Lämnar gärna flera referenser. 

Jag  strävar alltid efter bästa resultat. Med mångårig erfarenhet, och stort kunnande tar jag hand om ert projekt från början till slut.

Mina kunder är byggföretag, privatpersoner, fastighetsbolag och tv-produktionsbolag. Arbetsområdet sträcker sig över hela Skåne och jag arbetar främst med kvalitetsprodukter från Jotun, Beckers, Ardex mm..

Visionen

Jag strävar att få vara överlägset bästa hantverksfirman i Skåne, likaså prismässigt, ett modernt företag som levererar professionella tjänster.

Ni står för önskemålen och vi för erfarenheten och kvaliteten. 

Noga utvalda samarbetspartners!

Oretek
Golv Ab
Happy Homes
Mbas