Om oss

Historia

Xelano Byggnads AB startades av Alexander Ekenborn år 2007  med fokus att utföra professionella  byggtjänster till privatpersoner, företag och fastighetsbolag. 

Jag är en av dem få i Sverige som har mästarbrev som är  det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke.

För mer info, klicka här

År 2016 utsågs Xelano Byggnads AB till  en av fem Sveriges främsta hantverkare inom vår bransch bland små och medelstora företag. Som tävlande företag blev vi nominerade och framröstade av mvåra kunder.

 För mer info, klicka här.

Idag 

Vi levererar professionella helhetslösningar inom bygg med väldigt, väldigt högt  kvalitet och servicekänsla. Vi prioriterar kvalitet, punktlighet och god kommunikation med våra kunder.  Prismässigt är vårt företag inte det billigaste, men inte det dyraste. Man får helt enkelt vad man betalar för. Det är tryggt för dig som kund att anlita oss.  Vi lämnar gärna flera hundra referenser. 

Vi  strävar alltid efter bästa resultat. Med mångårig erfarenhet, och stort kunnande tar vi hand om ert projekt från början till slut.

Våra kunder är byggföretag, privatpersoner, fastighetsbolag och tv-produktionsbolag. Arbetsområdet sträcker sig över hela Skåne.

Visionen

Vi strävar att få vara överlägset bästa hantverksfirman i Skåne, ett modernt företag som levererar professionella byggtjänster.

Ni står för önskemålen och vi för erfarenheten och kvaliteten. 

Noga utvalda samarbetspartners!

Oretek
Golv Ab
Derome