En av Sveriges främsta hantverkare

2016 utsågs Xelano Byggnads AB till en av Sveriges 5 främsta hantverkare inom vår bransch, bland små och medelstora företag. Som tävlande företag blev vi nominerade och framröstade av våra kunder.

Vårt team

Vi tar hand om hela ditt projekt!  Från början till slut. Att anlita oss innebär att Ni får behöriga hantverkare inom respektive yrkesgrupp.

VD

Alexander Ekenborn

Admininstration

Camilla Johansson

Snickare

Norbert Lagus

Snickare

Robert Daniel

Snickare – Lärling

Hashem Al Haj Ali

Historien

En Peugeot 206, och en veckas jobb. Så började historien om Xelano Byggnads AB. Året 2007 startade Alexander Ekenborn företaget i Tomelilla. En liten enskild firma, med några få kunder. Med vilja av stål, samt en smula självförtroende för de fina arbeten han gjorde, kavlade han upp skjortärmarna och körde.

Idag

Vi arbetar som totalentreprenörer, vi hjälper er med allt inom bygg med väldigt hög kvalitet och servicekänsla. Vi prioriterar kvalitet, punktlighet och god kommunikation med alla som ger oss förtroendet.

Prismässigt är vi inte det billigaste, men inte heller det dyraste. Det är tryggt för Er som kund att anlita oss. Vi strävar alltid efter bästa resultat. Med mångårig erfarenhet, och stort kunnande tar vi hand om ert projekt från början till slut.

Idag arbetar vi med kunder från sydvästra delen av Skåne med kunder främst i Lund med omnejd (Södra Sandby, Veberöd, Blentarp, Genarp), Sjöbo, och Ystad.

Visionen

Vi strävar att få vara överlägset bästa hantverksfirman i Skåne. Ett modernt, miljömedvetet och kvalitetsinriktat företag som levererar professionella byggtjänster. Ni står för önskemålen och vi för erfarenheten och kvaliteten.

En helhetslösning!

Vi tar hand om hela ditt projekt!  Från början till slut. Att anlita oss innebär att Ni får behöriga hantverkare inom respektive yrkesgrupp.

 Vi tillhandahåller elektriker, rörläggare, plattsättare, mattläggare samt målare. Samtliga är behöriga! 

Funderar ni på att renovera?

Kontakta oss gärna för ett förutsättningslöst möte! Eller varför inte komma förbi på en kopp kaffe? Välkommen!

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen på vår webbplats.