Samarbeten som gör skillnad

Vi på Xelano Byggnads AB är stolta över att presentera våra samarbetspartners. Vi har valt att samarbeta med företag som vi gillar, och som går i linje med våra värderingar. 

Behörig våtrum

Våra plattsättare  är utbildade av byggkeramikrådet och har valt att arbeta enligt byggkeramikrådets branchregler för våtrum, som förkortas BKR.

Behörigheten ger rätt att utfärda Byggkeramikrådets kvalitetsdokument, en egenkontroll som visar att ditt våtrum är byggt på ett fackmannamässigt sätt.
Vi som följer BBV  samt BKR använder godkända tätskiktssystem samt väljer i övrigt lämpliga material och konstruktioner.

Säker vatteninstallation

Våra rörläggare  följer branschreglerna Säker vatteninstallation som är framtagna av branschens aktörer för att minska risken för vattenskador, legionellaspridning, brännskador och förgiftning. Reglerna ställer krav på både installatörer och produkter.

I systemet ingår auktorisation av VVS-företag och utbildning av VVS-montörer, arbetsledare med flera.
Målet är att ge en ökad säkerhet och trygghet för brukaren.

Elsäkerhetsverket

Våra elektriker som utför elinstallationsarbete är registrerade med sin verksamhet hos Elsäkerhetsverket.
Våra elinstallationsarbeten får endast utföras av personer med auktorisation som elinstallatör eller personer som ingår i ett elinstallationsföretags egenkontrollprogram.

Funderar ni på att renovera?

Kontakta oss gärna för ett förutsättningslöst möte! Eller varför inte komma förbi på en kopp kaffe? Välkommen!

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen på vår webbplats.