Våra tjänster

Vi vill vara den överlägset bästa hantverksfirman i Skåne. Ett modernt, miljömedvetet och kvalitetsinriktat företag som levererar professionella byggtjänster. Ni står för önskemålen och vi för erfarenheten och kvaliteten.

Badrum

Vi har specialiserat oss att leverera nya badrum av högsta kvalitet med kompletta helhetslösningar, godkända av samtliga försäkringsbolag. Tryggt och bekvämt!

Kök

I våra kök har vi många roliga stunder tillsammans och skapar många minnen. Vi hjälper er att bygga om ert nya drömkök.

Måleriarbeten

Mästarbrevet med det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke och garanterar förutom stort yrkeskunnande och erfarenhet även pålitlighet som hantverksföretagare.

Tak & solceller

Vi leverar kompletta helhetslösningar av takbyten med effektiva och moderna solcellsanläggningar.

En helhetslösning!

Vi tar hand om hela ditt projekt!  Från början till slut. Att anlita oss innebär att Ni får behöriga hantverkare inom respektive yrkesgrupp.

 Vi tillhandahåller elektriker, rörläggare, plattsättare, mattläggare samt målare. Samtliga är behöriga! 

Från planering till leverans

Som privatperson eller företag så är det mycket att tänka på när man köper byggtjänster. Vi på Xelano Byggnads AB  försöker göra Er upplevelse så smidig som möjligt. Det börjar redan vid första kontakten. Vi kommer på avtalad tid. 

Vi ligger i framkant när det kommer till digitalisering inom byggbranschen. Vi har ett digitalt offertsystem som gör att vi snabbt kan skicka ut offerter för att ge er en bra prisbild och budget för ert byggprojekt.
 
Vi har planeringsverktyg som gör att arbetet går smidigt och snabbt med tydliga tidsplaner och kontinuerlig uppföljning. Som kund kan du känna dig trygg hela vägen.  Därför har du alltid en och samma kontaktperson genom hela ditt byggprojekt från planeringsstadiet till leverans.

Funderar ni på att renovera?

Vi har ett brett utbud av tjänster – renoveringar och tillbyggnader, mindre fristående nybyggnationer samt olika serviceuppdrag. Vi gillar nya utmaningar – Ni är alltid välkomna att höra av er för att diskutera ert nästa projekt.

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen på vår webbplats.