Badrumsdrömmar av duktiga hantverkare

Det är väldigt vanligt med badrumsrenoveringar i Sverige. Det stora intresset grundar sig i att många människor värdesätter ett snyggt, välfungerande och väldisponerat badrum. Badrumsrenoveringar kan också påkallas av att det finns fel i badrummet som gör att man inte kan vänta med att renovera. Även om det är väldigt roligt att få ett nytt badrum, så tycker många att det är knepigt med en badrumsrenovering. Det är för många svårt att veta i vilken ända man ska börja. Vi förstår det!

Så mycket som 4 av 5 badrum idag är inte godkända

Vi på Xelano Byggnads AB följer alltid följer BKR:s (Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum) och Säkervattens strikta föreskrifter. Hos oss kan du som kund alltid känna dig trygg! Både under, och efter utfört arbete. Inga dolda överraskningar. Att vara ett schyst byggföretag som verkligen håller det vi lovar är vårt motto, och vi tycker att alla förtjänar ett badrum av högsta kvalitet. Oavsett om du vill renovera eller bygga nytt, kan du lita på att vårt kunnande är lika vattentätt som våra badrum.

Kvalitetsdokument

Våra badrumsrenoveringar utförs av särskilt utbildad personal och är en självklarhet hos oss, vi tummar inte på säkerhet och kvalitet. Ni får ett skriftligt intyg på att våtrumsarbetet är utfört enligt gällande BKR och Säkervattens föreskrifter.
Detta är ett viktigt dokument som vid senare försäljning av bostaden och ev. kontakt med försäkringsbolag visar att badrummet är byggt enligt gällande regler. Vi levererar trygga kompletta badrumsrenoveringar med plastmattor och kakel & klinkers.

Steg 1
Besök i ert badrum
Vi träffas, vi lyssnar på era önskemål, ger tips ideer och berättar vad som är möjligt att göra.
Steg 1
Steg 2
Kostnadsförslag.
Vi skapar ett kostnadsförslag, utifrån vårt möte. Detta gör vi vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar med samtliga yrkesgrupper.
Steg 2
Steg 3
Godkänd offert!
Vid godkänd offert, beställer vi all material, skapar en tidsschema där ni får reda på dag för dag om vad som kommer att hända i ert badrum, alla dagar.
Steg 3
Steg 4
Utförande.
Vi bygger badrummet enligt tidsplanen tillsammans med samtliga yrkesgrupper.
Steg 4
Steg 5
Leverans
Wow dagen! Dagen ni kommer att få tillgång till ert nya badrum som ni kommer att njuta av i många år framöver.
Steg 5

Godkända av samtliga försäkringsbolag

Våra badrum är godkända av samtliga försäkringsbolag och följer nuvarande våtrumsregler, oavsett om ni skall ha plastmatta eller kakel & klinkers.

Tidlös badrum i Veberöd

Ett vackert och tidlös badrum med kakel & klinkers

Ny tvättstuga i Sjöbo

En modern & lyxig tvättstuga

En helhetslösning!

Vi tar hand om hela ditt projekt!  Från början till slut. Att anlita oss innebär att Ni får behöriga hantverkare inom respektive yrkesgrupp.

 Vi tillhandahåller elektriker, rörläggare, plattsättare, mattläggare samt målare. Samtliga är behöriga! 

Funderar ni på att renovera?

Kontakta oss gärna för ett förutsättningslöst möte! Eller varför inte komma förbi på en kopp kaffe? Välkommen!

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen på vår webbplats.