Köket – vårt viktigaste rum

I våra kök tas många diskussioner och beslut. Där har vi många roliga stunder tillsammans och skapar många minnen. Det är viktigt att vi har ett kök som vi trivs med och är praktiskt. Det behövs bra förvaring, ordentlig belysning och en känsla av värme. Då kan vi vid middagsbordet bara njuta av både maten, miljön och sällskapet! När ni väl bestämt kök och köksleverantör kan vi hjälpa er med att bygga om ert nya drömkök. För oss är det viktigt att Ni känner er trygga under hela projektets gång.

Specialister på att installera IKEA-kök

Vi har specialiserat oss på IKEAs kök. Vi kan dem mer eller mindre utantill. Vi går igenom hela projektet precis hur ni vill ha det och ger er en tidplan. Från det att vi börjar tills vi är färdiga. Inga konstigheter. Du får ditt nyrenoverade kök precis som du vill ha det! Har ni ont om plats, monterar vi dem i vår verkstad och sedan transporterar, och sätter upp dem till er. Vi går tillsammans igenom ritningen på köket, och vad ni vill ha för golv, kakel, bänkskiva, tapet på väggarna, kyl/frys, ugn, belysning osv.

Löpande avstämningar under byggets gång

Under byggets gång för vi kontinuerliga avstämningar för att allt ska bli som ni vill ha det. Självklart ser vi till att hålla så rent som möjligt underprojektets gång och störa er så lite som möjligt.

Flytta kök? Nya väggar? Platsbyggda detaljer? Vi kan bland annat hjälpa er med allt flytta ett kök till ett annat rum, bygga väggar, dra om vatten, lägga golv, måla, platsbygga köksöar eller möbler. Det finns inget som vi inte kan hjälpa er med. Vi tar hand om allt från början till slut ser till att alla gör ett bra jobb (Elektriker, plattsättare, målare, rörmokare o.s.v) och innehar alla certifikat som behövs för att utföra jobbet korrekt och snyggt.

Steg 1
Intromöte
Vi besöker dig i ditt hem och hjälper till med besluten över en kopp kaffe. Vi diskuterar luckor, lådor och inredning – för att sedan välja funktion, design, färg och mönster.
Steg 1
Steg 2
Kostnadsförslag
Vi skapar ett kostnadsförslag, utifrån vårt möte. Detta gör vi vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar.
Steg 2
STEG 3
Godkänd offert!
När ni väl godkänt våran offert, hjälper vi er att rita köket i 3D. Går igenom alla detaljer.
STEG 3
STEG 4
Planering
Vi skapar en planering, med en tidsschema, där ni får reda när samtliga hantverkare kommer, vad dem kommer att göra och när projektet är klart.
STEG 4
STEG 5
Leverans
Vi levererar ert nya fina kök enligt tidigare tidsschema.
STEG 5

Modern IKEA kök i Svansjö

Modernt kök i 60 tals hus

Ikea kök i Sjöbo

Modern kök i gammeldags stil.

En helhetslösning!

Vi tar hand om hela ditt projekt!  Från början till slut. Att anlita oss innebär att Ni får behöriga hantverkare inom respektive yrkesgrupp.

 Vi tillhandahåller elektriker, rörläggare, plattsättare, mattläggare samt målare. Samtliga är behöriga! 

Funderar ni på att renovera?

Kontakta oss gärna för ett förutsättningslöst möte! Eller varför inte komma förbi på en kopp kaffe? Välkommen!

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen på vår webbplats.