Professionella Måleritjänster

Det finns många målare här i landet, men få har Yrkesbevis och Mästarbrev. Mästarbrevet med det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke och garanterar förutom stort yrkeskunnande och erfarenhet även pålitlighet som hantverksföretagare.

Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd till de hantverkare som uppfyller de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare (SFS 1995:1255 och SFS 1995: 1256).

Bra räcker inte!

I Skåne finns många målare och andra hantverkare. De flesta är fantastiskt duktiga och sätter en ära i att alltid göra ett bra jobb, men det finns tyvärr också en hel del mindre bra. Det är personer som insett att det finns ett stort behov av hantverkshjälp, och att folk generellt är ganska dåliga på att kolla upp hantverkarna.

Kunder som väljer ett pris som kanske är för bra för att vara sant och struntar i att kolla lite närmare på avtalet. Ofta kan det sluta med att man står med en saltad faktura för ett uselt eller icke utfört jobb, eller att målaren orsakar skador på huset.

Kvalite´, du väljer!

Här kan vi skryta att dem blir i stort sätt perfekta. Oavsett om du behöver få tapetserat, målat, eller tvättat, hur komplicerat ditt projekt än är, så garanterar vi att vi löser det med bravur!

En helhetslösning!

Vi tar hand om hela ditt projekt!  Från början till slut. Att anlita oss innebär att Ni får behöriga hantverkare inom respektive yrkesgrupp.

 Vi tillhandahåller elektriker, rörläggare, plattsättare, mattläggare samt målare. Samtliga är behöriga! 

Funderar ni på att renovera?

Kontakta oss gärna för ett förutsättningslöst möte! Eller varför inte komma förbi på en kopp kaffe? Välkommen!

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen på vår webbplats.