Takbyte & Solceller

Funderar ni på solceller, och taket behöver bytas? Då har ni kommit rätt! Vi levererar kompletta effektiva solcellsanläggningar i samband med ert takbyte. Vi gör jobbet utifrån era speciella förutsättningar. Ni får inga schablonmässiga beräkningar som gör Er besvikna i efterhand. Saker som läge, väderstreck och takkonstruktion är parametrar som spelar stor roll när vi projekterar solcellsanläggningen. Därför lämnar vi offerter och prognoser först när vi tittat på förutsättningarna på plats.

Enklare blir det inte!

Vi hjälper er med samtliga ansökningar, alltifrån stöd från regeringen, till Eons inkoppling. Ni får ett tidsschema, från att vi börjar tills att vi är färdiga med samtliga yrkesgrupper. När vi byter ert tak, använder vi godkända ställningar runt ert hus, och är noga med säkerheten.

Våra samarbetspartners är auktoriserade. Det innebär gedigen erfarenhet, trygg kompetens och hög servicekänsla. Vi kommer på avtalad tid, installerar din solcellsanläggning på ett säkert och professionellt sätt.
Din solcellsanläggning installeras av våra professionella och auktoriserade montörer som alla har rätt kompetens och säkerhetsutrustning.

Vi höjer värdet på din fastighet!

En solcellsanläggning på din fastighet sparar energi och är en god investering – även för miljön. Solenergi är miljövänligt och avger inte koldioxid eller andra utsläpp samtidigt som du höjer värdet på din bostad/fastighet på ett hållbart sätt. Genom att producera din egen el minskar du dina inköp från elnätet och blir mer oberoende av elmarknadens upp- och nedgångar. Den el du producerar men själv inte använder kan du sälja till en elleverantör. Priset följer oftast timpriserna på elbörsen plus ett påslag om 1 kr.

Naturligtvis är våra elektriker behöriga enligt Elsäkerhetsverkets regler, vilket är ett krav vid solcellsinstallation. Vi ser till att alla produkter som levereras är korrekta och monteringen görs alltid så visuellt tilltalande som möjligt.

Steg 1
Möte och genomgång
Vi tittar på ert tak och går igenom era önskemål.
Steg 1
Steg 2
Kostnadsförslag
Vi levererar ett kostnadsförslag utifrån era speciella förutsättningar. Oftast inom 1-2 arbetsdagar.
Steg 2
steg 3
Godkänd Offert
Vi godkänd offert får ni en tidsplan där ni får reda på alltifrån när ställningen runt ert hus kommer att monteras tills sista pannan och inkopplingen till Eon av er solcellsanläggning.
steg 3
Steg 4
Färdigställandet
När arbetet är slutfört, får ni en genomgång om hur er solcellsanläggning fungerar och hur mycket denna producerar.
Steg 4
Steg 5
Räkna pengar
Nu kommer ni att titta på appen och börja räkna för er själv hur mycket ni sparar. =)
Steg 5

Ny ovanvåning samt takbyte Veberöd

Eftersom det regnade in i huset från ovanvåningen, ner till vardagsrummet och på väg till källaren, fick vi förtroendet av Marcus och Lina att riva ut det befintliga taket och ovanvåningen.

Takbyte i Vollsjö

Ela & Alexis är inga nya kunder för oss. Vi fick förtroendet att renovera deras badrum, sedan ovanvåning.

En helhetslösning!

Vi tar hand om hela ditt projekt!  Från början till slut. Att anlita oss innebär att Ni får behöriga hantverkare inom respektive yrkesgrupp.

 Vi tillhandahåller elektriker, rörläggare, plattsättare, mattläggare samt målare. Samtliga är behöriga! 

Funderar ni på att renovera?

Kontakta oss gärna för ett förutsättningslöst möte! Eller varför inte komma förbi på en kopp kaffe? Välkommen!

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen på vår webbplats.