Vi skapar ert drömboende

Vi har helhetslösningar för dig som skall bygga till! Våra underleverantörer är noga utvalda och för oss är det viktigt att de levererar lika hög kvalitet som vi gör på våra arbeten. Alla våra samarbetspartners har rätt kompetens och giltiga certifikat för sina områden.

Vi tar stort ansvar med kvalitet!

Vi strävar efter att vara förstahandsvalet när det kommer till att välja en trygg och säker byggfirma med inrikting på totalentreprenad. Genom att hålla fokus på kvalitet och på våra kunders varierande behov försöker vi vara flexibla och anpassa oss efter marknadens svängningar, utan att tappa det som är grunden i verksamheten – nämligen att leverera färdiga resultat av högsta klass, oavsett om det rör sig om tillbyggnad av ett bostadshus, en köksrenovering eller ett altanbygge.

Flexibla kvalitetslösningar för dig!

Tillbyggnader på befintliga villor kan ge huset nytt liv och nya möjligheter. I många fall är det en investering som betalar sig, gång på gång. Dels ges nytt härligt utrymme för de behov som finns, dels stiger värdet på huset. Det gäller oavsett om utbyggnaden gäller ett härligt uterum som förlänger sommaren, ett poolrum eller en tillbyggnad där en del av husets vanliga rum får plats.

STEG 1
Intromöte
Vid första besök går igenom vad ni vill ha byggt. Vi skapar en offert utifrån vad ni vill ha gjort. Är ni osäkra, hjälper vi er med besluten och materialvalen.
STEG 1
STEG 2
Kostnadsförslag
Kostnaden av en tillbyggnad avgörs av en mängd olika faktorer. NI får en uppskattning av totala priset för projektet. Ni kollar på den i lugn och ro innan ni beslutar er för att anlita oss.
STEG 2
STEG 3
Bygget kan börja
När ni accepterat kostnadsförslaget, inleds arbetet med tillbyggnaden. Vi skapar en tidslinje samt tidsåtgång utifrån målsättningen att bostaden skall vara klar.
STEG 3
STEG 4
Helhetsgrepp om projektet
Vi tar ett helhetsgrepp om projektet. Alltifrån kontakt med myndigheter till underleverantörer. Vi ansvarar för alla led från början till slut, samt håller dig underrättad med vad som händer.
STEG 4
STEG 5
Överlämning.
När arbetet är klar, sam besiktigad, är det äntligen dags att flytta in. Välkommen att kontakta oss med din ide´.
STEG 5

En helhetslösning!

Vi tar hand om hela ditt projekt!  Från början till slut. Att anlita oss innebär att Ni får behöriga hantverkare inom respektive yrkesgrupp.

 Vi tillhandahåller elektriker, rörläggare, plattsättare, mattläggare samt målare. Samtliga är behöriga! 

Funderar ni på att renovera?

Kontakta oss gärna för ett förutsättningslöst möte! Eller varför inte komma förbi på en kopp kaffe? Välkommen!

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen på vår webbplats.